3D-Design

MarTiny Creations
MarTiny Creations

Van idee naar 3D tekening.

 

Om een object in 3D te kunnen printen is een goede 3D tekening nodig.

 

Heb je nog net dat unieke onderdeel nodig voor jouw modelbouwproject? Een ludiek idee voor een cadeau? Wil je een bijzondere decoratie voor in huis? Of wellicht iets totaal anders?

 

We zijn van alle markten thuis, of het nu gaat om een praktische toepassing, onderdeel of decoratie.  Maatwerk is onze specialiteit! We gaan graag in gesprek om jouw idee te vertalen naar een 3D tekening die we vervolgens voor je kunnen printen (en evt. naar wens beschilderen).

 

Heb je referentiemateriaal zoals foto's dat kan helpen bij het designproces? mail het ons! Zo hebben we een goed idee van wat je zoekt.


Tarieven 3D-Design

Uurtarief 3D tekenen: € 35,00 per uur

Op basis van jouw idee en wensen wordt een inschatting gemaakt van de hoeveelheid tijd die benodigd is voor het design.

Benieuwd wat we voor jou kunnen (be)tekenen? Neem contact met ons op.

 

We wijzen u graag op het herroepingsrecht:

Voor de niet op maat gemaakte producten die u via onze website kunt bestellen heeft u na ontvangst recht op een bedenktijd van 14 dagen. Wenst u uw bestelling te retourneren? Dan krijgt u het volledige factuurbedrag terug. Verzendkosten retour zijn voor uw eigen rekening.

Let op: het herroepingsrecht is niet van toepassing op 3D ontwerpen, prints en schilderwerk dat voor u op maat gemaakt wordt. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.