MarTiny's Recap van 2020
31. december 2020
2020...wat een bizar jaar! MarTiny blikt terug op wat we allemaal gedaan hebben het afgelopen jaar.

31. oktober 2020
Op 31 oktober is het Halloween! In dit artikel ga ik met Vallejo Special Effect Paints aan de slag om je inspiratie te geven voor griezelige, Halloween inspiratie voor je Tabletop games, miniaturen en diorama's.

MarTiny's How To Tips · 31. oktober 2020
On the 31st of october it's Halloween! In this article I'm going to work with Vallejo Special Effect Paints to give you some inspiration for creepy, Halloween themed fun for your tabletop games, miniatures and dioramas.

30. december 2019
Het jaar 2019 lijkt wel voorbij te zijn gevlogen! Laten we eens terugblikken op wat voor mooie creations we dit jaar allemaal hebben mogen maken!

MarTiny's Projecten · 25. oktober 2019
In het voorlaatste weekend van oktober 2019 was het weer zover! Het jaarlijkse hobbyfestijn, de Scale Model Challenge. Ook dit jaar weer het perfecte excuus om een diorama te bouwen. Als thema kozen we één van onze favoriete spellen: Fallout 4. In dit blog een kijkje in de making of van het Nuclear Wasteland diorama.

MarTiny's Reviews · 03. mei 2019
Zoek je een zeer goed wet palette om je te helpen bij je schilderwerk? Dan is de Everlasting Wet Palette van Redgrass Games echt een aanrader! Lees er alles over in deze review.

31. december 2018
Nu het jaar 2018 op zijn einde loopt leek het mij leuk om eens even terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat hebben we zoal gedaan?

MarTiny's Projecten · 08. november 2018
Dit jaar hebben we wederom een diorama gebouwd om neer te zetten in de Scale Model Challenge wedstrijd: The Sorcerer's Apprentice. In dit artikel lees je hoe dit proces is verlopen van idee tot eindresultaat.

MarTiny's How To Tips · 07. november 2018
Heeft jouw miniatuurproject een houten vloer nodig? In dit artikel leg ik uit hoe ik de "houten" vloer voor mijn laatste diorama heb gemaakt.

MarTiny's How To Tips · 07. november 2018
Of het nu gaat om landkaarten, schatkaarten of magische items, scrolls zijn een de ideale aankleding voor je miniatuur bibliotheek, wizard's tower of andere setting. En ze zijn heel makkelijk te maken! Ik vertel je in dit artikel hoe.

Meer weergeven