MarTiny's How To Tips

MarTiny's How To Tips · 31. oktober 2020
On the 31st of october it's Halloween! In this article I'm going to work with Vallejo Special Effect Paints to give you some inspiration for creepy, Halloween themed fun for your tabletop games, miniatures and dioramas.

MarTiny's How To Tips · 07. november 2018
Heeft jouw miniatuurproject een houten vloer nodig? In dit artikel leg ik uit hoe ik de "houten" vloer voor mijn laatste diorama heb gemaakt.

MarTiny's How To Tips · 07. november 2018
Of het nu gaat om landkaarten, schatkaarten of magische items, scrolls zijn een de ideale aankleding voor je miniatuur bibliotheek, wizard's tower of andere setting. En ze zijn heel makkelijk te maken! Ik vertel je in dit artikel hoe.

MarTiny's How To Tips · 07. november 2018
Ook de miniatuur muren van je diorama of scenerystuk hebben wat liefde nodig. In dit artikel leg ik uit hoe ik de grove stucwerk look voor mijn The Sorcerer's Apprentice diorama heb gemaakt.