Cosplay Special


Belangrijke mededeling

Important Message

 

Vanwege drukte nemen we geen nieuwe opdrachten aan. 

Due to our busy shedule we can't accept new orders.


Een wereld van 3D-geprinte mogelijkheden!

 

Of je nu op zoek bent naar details voor je kostuum, onderdelen voor armor of wellicht een cosplay prop-wapen, met 3D-printen gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Bij MarTiny Creations helpen we je graag met het tot leven brengen van jouw Cosplay!

Je vindt bij ons het totaalaanbod van ontwerpen, 3D-printen, assembleren en beschilderen.


Voorbeeld van een 3D-print Cosplay opdracht:

Voor een klant hebben we twee propguns en twee hoedonderdelen voor haar Cosplay van Captain Miss Fortune (League of Legends) geprint in zwart PLA, het geheel geassembleerd en voorzien van een base coat primer zodat de klant de prints zelf kan beschilderen.

3D-geprinte Props en costuumonderdelen

Heeft jouw Cosplay nog een toverstaf, gun of ander voorwerp nodig?

Of kan je kostuum nog een 3D-gerpint embleem, detail of iets anders gebruiken?

 

Lever bij ons de 3D-ontwerpen die je geprint wil hebben als .STL bestand aan en wij printen het met hoog detail voor je uit!

Bestaat het ontwerp uit losse onderdelen? We kunnen het ook voor je assembleren.

 

Wat kost het printen van het ontwerp dat ik wil?

De prijs van een 3D-print is afhankelijk van de grootte, aantal en materiaal. Op basis van het 3D-ontwerp kunnen wij een precieze prijsopgaaf voor je maken. Stuur ons gerust de 3D-ontwerpen via email (info@martinycreations.nl) voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Waar kan ik 3D-ontwerpen vinden?

Er zijn op internet via de zoekmachines enorm veel ontwerpen te vinden (gratis of tegen betaling). Zoek bijvoorbeeld .STL files voor de naam van je cosplay idee. Hulp nodig bij het vinden van 3D-ontwerpen? Wij kunnen je in de goede richting sturen.  contact


MarTiny Creations - Painting
MarTiny Creations - Painting

Je 3D-prints ook beschilderd?

We kunnen je 3D-print naar wens voor je beschilderen zodat jij direct kunt gaan Cosplayen!

 

Voor het schilderwerk gaan we uit van jouw wensen over kleuren etc. Stuur ons gerust foto's van je idee/voorbeelden ter referentie.

 

Bekijk de mogelijkheden en tarieven.


MarTiny Creations - 3D-Design
MarTiny Creations - 3D-Design

Op zoek naar iets specifieks?

Ben je op zoek naar iets specifieks voor jouw Cosplay maar heb je geen ontwerp kunnen vinden? We denken graag met je mee en kunnen mogelijk een ontwerp op maat maken.

 

Bekijk onze 3D-Design pagina voor meer informatie of neem contact op.


Verzendkosten

 

Verzendopties en tarieven via PostNL:

- Brievenbuspakje* € 4,10

- Standaard pakket met Track-en-Trace code € 6,75

- Aangetekend pakket (verzekerd tot € 500,- bij verlies of beschadiging) € 8,70

 

* alleen mogelijk bij producten die (na veilige verpakking) kleiner zijn dan 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dit om beschadiging van de producten tijdens het verzendproces zo veel mogelijk te voorkomen. MarTiny Creations zal hierover adviseren in het bestelproces.


We wijzen u graag op het herroepingsrecht:

Voor de niet op maat gemaakte producten die u via onze website kunt bestellen heeft u na ontvangst recht op een bedenktijd van 14 dagen. Wenst u uw bestelling te retourneren? Dan krijgt u het volledige factuurbedrag terug. Verzendkosten retour zijn voor uw eigen rekening.

Let op: het herroepingsrecht is niet van toepassing op 3D ontwerpen, prints en schilderwerk dat voor u op maat gemaakt wordt. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.