Over ons

Wie zijn we?

MarTiny Creations
MarTiny Creations

MarTiny Creations is een bedrijf waarin creativiteit voorop staat, het ontwerpen, maken en beschilderen van miniatuur creaties voor modelbouw, miniature wargaming, decoraties,  geschenken en meer. Van losse scenery onderdelen tot een compleet geheel. Dit door middel van het maken van eigen 3D ontwerpen en 3D prints.

 

Al van kinds af aan zijn we beiden gefascineerd door miniaturen, modelbouw en het knutselen van de meest uiteenlopende bouwsels. Dat is op de dag van vandaag niet anders! Onze hobby interesses zijn alleen maar breder geworden, helemaal na het intreden van de 3D printer. Nu konden we precies datgene maken wat onze miniatuurcreaties nog nodig hadden.

De ene helft van het MarTiny Creations duo is zeer vaardig met het ontwerpen en het technisch aspect van de hobby, de andere helft vaardig in het esthetische aspect van de hobby door schilderen, weathering en scenery werk.

 

Tezamen een team wat alles in huis heeft om onze producten met hoge kwaliteit af te leveren.

 

Daarnaast blijven we ons natuurlijk altijd oriënteren op nieuwe technieken en materialen om onze producten te blijven verbeteren.

Onze missie

 

Hobbyisten de producten aanreiken om hun hobbyervaring nog beter/mooier/leuker te maken. Mensen verblijden met mooie prints die hun idee tot leven doen komen. Of iemand verrassen met een gepersonaliseerd cadeau. Unieke producten van hoge kwaliteit, daar draait het bij ons om.

 

"Creativiteit is iets ongelofelijk moois

en dat willen we met onze producten

graag stimuleren"


 

 

 

 

 

 

 

MarTiny Creations

Kvk nummer: 67624499

BTW nummer: NL857097672B01